vvs-badrumsinstallationer

VVS

Våra hantverkare och VVS-montörer i Stockholm står till tjänst när du behöver hjälp med värme, vatten och sanitet. Vi hjälper till vid akuta såväl som planerade reparationer och installationer.

VVS för företagskunder, privatpersoner och kommuner

Hos oss kan du få hjälp av kunniga rörmokare och våra tjänster riktar sig mot privatpersoner, företag och kommuner. Vi har lång erfarenhet inom branschen och har vana att snabbt lösa VVS-relaterade problem. Oss kan du anlita för allt från byten av blandare till installationer av värmepumpar och dragningar av rör. Vi hjälper kunder i hela Storstockholm med omnejd. Givetvis lämnar vi alla nödvändiga garantier efter utfört VVS-arbete.

Våra VVS-montörer hjälper dig när du drabbats av en vattenläcka

Till oss kan du vända dig om du drabbats av en vattenläcka, om en värmepump slutat fungera eller om du fått stopp i avloppet. När du kontaktat oss rådgör vi alltid med dig kring eventuella åtgärder du kan vidta i väntan på att en av våra VVS-montörer ska komma ut till dig.

Om du exempelvis råkat ut för en läcka kan en enkel åtgärd som att du stänger av vattnet begränsa skadorna, och även hjälpa dig att bespara stora kostnader.

VVS-arbeten med fokus på kvalitet

Våra VVS-montörer har bred kompetens och tar sig an varje uppdrag med noggrannhet och fokus på kvalitet. När du kontaktat oss kring ett projekt, som exempelvis en badrums- eller köksrenovering, delar vi gärna med oss av våra erfarenheter. För oss är det viktigt att möta era förväntningar, och vi strävar efter ett flexibelt arbetssätt i allt vi gör.

Vi hjälper dig med servicearbeten, installationer och reparationer

Som en heltäckande och komplett hantverksfirma i Stockholm så erbjuder vi ett stort utbud av tjänster, som servicearbeten, installationer och reparationer. Vi kan ta hand om nyinstallation och även stå till tjänst med helhetslösningar vid en nybyggnation.

Våra VVS-montörer och medarbetare underhåller också befintliga värme- och vattensystem. Våra rörmokare, eller VVS-montörer som det numera benämns, är behöriga för våtrumsarbeten. Detta är något som är mycket viktigt för att kunna arbeta säkert i badrum. Givetvis förser vi dig med de garantier som bevisar att arbetet är fackmannamässigt utfört.

VVS-montörer med bred kompetens

Det som tidigare kallats för rörmokare kallas numera VVS-montörer vilket är den korrekta benämningen. Vår kompetens sträcker sig dock längre än att dra rör. Vi byter även blandare, drar vatten till din duschkabin och installerar även nya värmesystem och varmvattenberedare.

VVS-problem som exempelvis läckande vattenledningar kan vara akuta och därmed kräva snabba insatser. Vi erbjuder VVS-montörer som snabbt kan rycka ut vid sådana tillfällen, och använder alltid verktyg av hög kvalitet som ser till att lösa problemen på ett fackmannamässigt sätt.

vvs-badrumsinstallationer

Få en kostnadsfri offert för ditt VVS-arbete

För den som besitter stor kunskap kan det vara möjligt att utföra enklare VVS-arbeten på egen hand. Det man ska komma ihåg är dock att minsta misstag kan stå dig dyrt. Därför rekommenderar vi att alltid anlita en kunnig VVS-montör, vilket både är ett tryggt val och kostnadseffektivt för dig som konsument. Då ingår även omfattande försäkringar om något skulle inträffa.

När du kontaktar oss för att begära en offert återkommer vi till dig med ett kostnadsförslag. I offerten redogör vi för priset där det tydligt framgår vad projektet kommer att kosta. I offerten står alla priser utskrivna utan dolda avgifter, för att du på bästa sätt ska kunna planera och budgetera för ditt byggprojekt. Ta även med i ROT-avdraget i beräkningen när du anlitar oss.

Kontakta oss när du behöver professionella VVS-montörer i Stockholm med omnejd.